• +36 ( 1) 898-1600
    +36 (20) 953-9089
  • Nyitva:
    Hétfőtől Péntekig
    11:00-18:00
 

Montenegroi nyaralás a Kotori-öbölben ***

A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!
Azonosító: XG413529
Legolcsóbb indulás: (Csütörtök)
Időtartam: nap
Utazás módja:
Ellátás:
Legkedvezőbb ár:
Ft /fő

TOVÁBBI IDŐPONTOK

Az ajánlatról
Kérdése van a szállással kapcsolatban?

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót


Leírás

Felszállás:
04:00 óra, Győr, városháza oldala buszmegállóból
05:30 óra, Sopron, GYSEV pályaudvar elöl
06:45 óra, Szombathely, vasútállomás (gazdabolt) elöl
07:15 óra, Körmend, OMV benzinkút 86-os úton

 

1. nap – Indulás Magyarországról, utazás Horvátországon keresztül, érkezés Szarajevóba, városnézés a keleti és nyugati kultúrát ötvöző fővárosban, a gyönyörűen helyreállított óvárosban (Császár dzsámi, szerb templom…). Vásárlási lehetőség a török bazársoron. Szállás Szarajevó környékén (1 éj).

2. nap – Reggeli után továbbutazás, majd városnézés Mostarban: a Világörökség részét képező Öreg Híd, Szent Péter és Pál templom és Karaðoz bég dzsámijának megtekintése, séta a hangulatos óvárosban. Utazás a Neretva csodálatos völgyén keresztül a Kotori-öbölhöz. Az öböl bejáratánál,  Herceg Novi városában a szállás elfoglalása. A városka nyüzsgő tengerparti promenáddal, programokkal, szórakozási lehetőségekkel, boltokkal és hangulatos teraszos óvárossal rendelkezik, amelyet maga a Vár és várfalak ölelnek körbe. A szállás középkategóriás, tengerparthoz közeli szálloda (5 éj).

3-4. nap – Egész napos szabadprogram, kikapcsolódás és fürdés az aprókavicsos, szépen kiépített és kellemes strandon. Fakultatív félnapos hajókirándulás: elhajózunk a Mamula erődhöz, ami az öböl bejáratánál épült, egykori védelmi erődítmény, volt börtön, manapság pedig rejtélyes lakatlan sziget. A hajó kiköt a csodás Kékbarlangnál, a hajóról be lehet úszni a barlangba! Továbbá kikötünk egy bájos, aprókavicsos strandnál, fürdési és ebédelési lehetőség. Szállás ugyanott.

5. nap – Reggeli után szabadprogram, vagy fakultatív egész napos kirándulás autóbusszal a Kotori öbölbe. Utazás Budvára, mely hangulatos óvárosa egy félszigeten fekszik, szűk utcái és terei történelmi épületeket és templomokat rejtenek. Fürdési lehetőség a várfal tövében kialakított városi strandon. Továbbutazás Kotor városába a hegyvidéken keresztül, panoráma fényképezés a Kotori öbölre. A várost több száz éves várfal veszi körül, melynek falain belül séta a régmúlt korokat idéző szűk utcákon. Kotor a Világörökség részét képezi. Szállás az előző helyen.

6. nap – Szabadprogram, vagy félnapos fakultatív kirándulás Dubrovnik városába, az Adria Királynőjének nevezett városba. Óvárosa az UNESCO Világörökség része, séta az óvárost körülvevő várfalon, ismerkedés a főbb látnivalókkal (Onofrio kút, Szt. Balázs templom, Sponza Palota, Stradun a főutca, kikötő…). Szabadidő. Visszautazás a szállásra.
 

7. nap – Reggeli után csodálatos horvát természetvédelmi tájon utazunk Split egyedi hangulatú városába: az egykori császári palota mintha díszletként emelkedne a tengerparton. Séta a Diocletianus palota épületrészei- romjai között, Szent Doimus székesegyház, óváros, majd rövid szabadidő. Továbbutazás, esti séta Trogir belvárosában, amit a helyiek szabadtéri múzeumnak is neveznek, a város szintén a Világörökség része. Tranzitszállás Trogir környékén (1 éj).

8. nap – Reggeli után látogatás Winnetou nyomában, a Krka- vízeséshez. Fő látványossága a nagy vízesés, a Skradinski buk, mely Európa egyik legszebbje, 17 kisebb-nagyobb vízesésből áll. Séta a Nemzeti Parkban, lehetőség szerint fürdés. Utazás hazafelé, érkezés az indulási helyekre a késő esti órákban.

 

Részvételi díj:           

168.000 Ft/fő júliusban

158.000 Ft/fő szeptemberben

Egyágyas felár:

55.000  Ft júliusban

48.000 Ft szeptemberben

Ellátás:

félpanzió (7 alkalommal vacsora)

Belépők:

kb. 15 €/fő + 240 HRK/fő + IFA

Fakultatív hajókirándulás a Kotori-öbölben:

6.800 Ft/fő

Fakultatív kirándulás Kotori-öböl, Budva:

12.000 Ft/fő + 10 €/fő

Fakultatív Dubrovnik kirándulás:

12.000 Ft/fő + 150 HRK/fő

Transzferdíj Győr:

4.000.-Ft/fő

 

Az ár tartalmazza

A részvételi díj és annak érvényessége

A részvételi díj minden útnál személyenként értendő 2 ill. 3 ágyas elhelyezéssel.

Tartalmazza:az utazás költségeit, a szállásköltségeket, a programban szereplő ellátást, a magyar nyelvű idegenvezetést, Áfát

 A katalógus árkalkulációja 2018. december 1- jei árfolyam alapul vételével készült: 1 EUR=320 Ft. Amennyiben a devizaárfolyam a fenti értéket tartósan és jelentősen (6%-ot meghaladóan) változik, a Jakab Reisen jogosult a részvételi díjra és felárakra arányos árfolyampótlékot felszámítani. Az üzemanyag áraknak időközi jelentős emelkedése esetén jogosult a Jakab Reisen a részvételi díjat méltányosan módosítani. Ha az áremelkedés a 8 %-ot meghaladja, Ön az utazástól jogosult elállni, és a teljes befizetett részvételi díj visszajár Önnek. 

Előleg: jelentkezéskor fizetendő, a részvételi díj 40%-a. 

Hátralék: legkésőbb az indulás előtt 1 hónappal kérjük kiegyenlíteni szíveskedjék. Az egynapos utak esetén kérjük, jelentkezéskor a teljes összeget befizetni szíveskedjenek.

Belépőket, helyi közlekedési eszközök díját (város behajtási díjak, hajók, drótkötélpályák, fogaskerekű stb.) a részvételi díj nem tartalmazza. A programoknál megadott belépődíjak tájékoztató jellegűek, a helyszínen fizetendőek.

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY: Amennyiben 2019. március 10-ig foglal bármely többnapos utunkra, előleg fizetés esetén 5% kedvezményt, teljes összeg fizetés esetén 10% kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból!

 

Az ár nem tartalmazza

Biztosítás, fakultatív programok

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás és stornóbiztosítás irodánkban külön köthető. (Colonnade)

Fakultatív programokat általában min. 15 fő jelentkezése esetén szervezünk.

Utazásról

 

Autóbuszok, utaztatás

Programjaink és számos egyéb buszos megrendeléseink egyidejűsége szükségessé teszi, hogy kirándulásainkhoz sok éve jól bevált, szinte állandó, megbízható buszos vállalkozások kiváló, minden EU komfortnak megfelelő autóbuszait – Mercedes, Man, Bova, Setra, Scania – vegyük igénybe.

Az autóbusz ülései dönthetők, szélesíthetők. Az utolsó sorban csak kis mértékben dönthetők. Karneváli utak kivételével programjainkban egyáltalán nem szerepel éjszakai utazás. Az autóbuszon kérjük a dohányzás mellőzését!

Kérjük az indulási időpontok mindenkori pontos betartását! A későn érkező utasokra az idegenvezető az adott helyzettől függően max. 15 – 20 percet tud várni. A nem megjelent (no show) utasok részvételi díját nem áll módunkban visszatéríteni.

Az autóbuszon történő fix ülőhely foglalását az autóbuszok típusának eltérései miatt nem tudjuk 100 %-ban garantálni, de mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Ön a kívánt helyre tudjon leülni.

Idegenvezetés

Irodánk jól felkészült, a cél országot jól ismerő, szakképzett, regisztrált idegenvezetőket alkalmaz valamennyi utazásunkhoz. Az egyes országok, városok helyi rendelkezésétől függően előfordulhat, hogy az adott nevezetesség (múzeum, templom stb.) közvetlen környezetében az idegenvezető nem, vagy csak korlátozottan adhat információt. Ebben az esetben a tájékoztatás az autóbuszon történik. Sok városban helyi idegenvezetőket is igénybe veszünk, így még hitelesebb, aktuális információkhoz juthatnak Utasaink. Legtöbb programunkon ebben az évben is az idegenvezető: Jakab Adrienn vagy Jakab Péter

Szállás

Szállodák, ellátás

Irodánk munkatársai, illetve helyi partnereink rendszeresen ellenőrzik a szálláshelyek minőségét.

Szállodai kategóriák:az adott ország besorolásainak felelnek meg, ezek eltérhetnek a magyarországi kategóriáktól! Minden utazásra középkategóriájú ***/** szállást foglalunk Utasainknak. A programokban szereplő szállásokról részletes felvilágosítást irodánkban személyesen szívesen adunk Önnek.

Szállodai elhelyezés: valamennyi utunkon 2–3 ágyas, zuhanyzós, WC-vel ellátott szobát biztosítunk.

Egyágyas felár:azoknak az Utasoknak kell megfizetniük, akik egyágyas elhelyezést vesznek igénybe. Amennyiben valaki társítást vállal és sikerül társat találni az út indulásáig, értelemszerűen kétágyas elhelyezést kapnak. Amennyiben a társítás nem valósul meg, az egyágyas felár fizetendő! Félpanzió: reggeli és az adott országra jellemző vacsora (2 vagy 3 fogás). Italfogyasztás egyénileg fizetendő.

Idegenforgalmi adók (IFA):városonként, hotelenként eltérő, melyeket sokszor évközben is változtatnak a szállásadók. Ezért ezeket a belépőkkel együtt kérjük az autóbuszon, idegenvezetőnknek külön megfizetni szíveskedjenek. Általában 2, -3, -4 €/Fő/éj

Egyéb megjegyzés

Indulási és érkezési helyszínek, transzferdíjak:

Soproni indulás helyszíne: GYSEV vasúti pályaudvar Spar oldala.

További indulási és érkezési helyszínek többnapos útjaink esetében:

 

Transzferdíjak(személyenként oda-vissza Sopronba)

SÁRVÁR – Várparkoló 4.000 Ft

GYŐR– Városháza oldala buszmegálló 4.000 Ft

 

CSORNA– Margit kórház 4.000 Ft

 

KAPUVÁR – Szt. Anna templom előtt 3.000 Ft

 

SZOMBATHELY– Vasútállomás (gazdabolt) 4.000 Ft

 

KŐSZEG– Várparkoló 3.000 Ft

Abban az esetben számítunk fel transzferdíjat, ha az útirány nem az adott város felé halad. Ezen felszállási lehetőségek árai az adott út ártáblázatában megtalálhatóak.

A programok végén, a hazaúton a csatlakozási pontokon – transzferek összehangolása miatt – 1-1, 5 órás várakozási idő előfordulhat. A transzfereket, ill. csatlakozási lehetőségeket irodánk a résztvevők a résztvevők létszámától függően 8-16 fős kisbuszokkal, illetve személyautókkal végzi. Átszállás Sopronban. A Jakab Reisen fenntartja a jogot a felszállási időpontok változtatására, esetleges útvonal módosítás a beszállításokból adódóan előfordulhat.

Leírás

Felszállás:
04:00 óra, Győr, városháza oldala buszmegállóból
05:30 óra, Sopron, GYSEV pályaudvar elöl
06:45 óra, Szombathely, vasútállomás (gazdabolt) elöl
07:15 óra, Körmend, OMV benzinkút 86-os úton

 

1. nap – Indulás Magyarországról, utazás Horvátországon keresztül, érkezés Szarajevóba, városnézés a keleti és nyugati kultúrát ötvöző fővárosban, a gyönyörűen helyreállított óvárosban (Császár dzsámi, szerb templom…). Vásárlási lehetőség a török bazársoron. Szállás Szarajevó környékén (1 éj).

2. nap – Reggeli után továbbutazás, majd városnézés Mostarban: a Világörökség részét képező Öreg Híd, Szent Péter és Pál templom és Karaðoz bég dzsámijának megtekintése, séta a hangulatos óvárosban. Utazás a Neretva csodálatos völgyén keresztül a Kotori-öbölhöz. Az öböl bejáratánál,  Herceg Novi városában a szállás elfoglalása. A városka nyüzsgő tengerparti promenáddal, programokkal, szórakozási lehetőségekkel, boltokkal és hangulatos teraszos óvárossal rendelkezik, amelyet maga a Vár és várfalak ölelnek körbe. A szállás középkategóriás, tengerparthoz közeli szálloda (5 éj).

3-4. nap – Egész napos szabadprogram, kikapcsolódás és fürdés az aprókavicsos, szépen kiépített és kellemes strandon. Fakultatív félnapos hajókirándulás: elhajózunk a Mamula erődhöz, ami az öböl bejáratánál épült, egykori védelmi erődítmény, volt börtön, manapság pedig rejtélyes lakatlan sziget. A hajó kiköt a csodás Kékbarlangnál, a hajóról be lehet úszni a barlangba! Továbbá kikötünk egy bájos, aprókavicsos strandnál, fürdési és ebédelési lehetőség. Szállás ugyanott.

5. nap – Reggeli után szabadprogram, vagy fakultatív egész napos kirándulás autóbusszal a Kotori öbölbe. Utazás Budvára, mely hangulatos óvárosa egy félszigeten fekszik, szűk utcái és terei történelmi épületeket és templomokat rejtenek. Fürdési lehetőség a várfal tövében kialakított városi strandon. Továbbutazás Kotor városába a hegyvidéken keresztül, panoráma fényképezés a Kotori öbölre. A várost több száz éves várfal veszi körül, melynek falain belül séta a régmúlt korokat idéző szűk utcákon. Kotor a Világörökség részét képezi. Szállás az előző helyen.

6. nap – Szabadprogram, vagy félnapos fakultatív kirándulás Dubrovnik városába, az Adria Királynőjének nevezett városba. Óvárosa az UNESCO Világörökség része, séta az óvárost körülvevő várfalon, ismerkedés a főbb látnivalókkal (Onofrio kút, Szt. Balázs templom, Sponza Palota, Stradun a főutca, kikötő…). Szabadidő. Visszautazás a szállásra.
 

7. nap – Reggeli után csodálatos horvát természetvédelmi tájon utazunk Split egyedi hangulatú városába: az egykori császári palota mintha díszletként emelkedne a tengerparton. Séta a Diocletianus palota épületrészei- romjai között, Szent Doimus székesegyház, óváros, majd rövid szabadidő. Továbbutazás, esti séta Trogir belvárosában, amit a helyiek szabadtéri múzeumnak is neveznek, a város szintén a Világörökség része. Tranzitszállás Trogir környékén (1 éj).

8. nap – Reggeli után látogatás Winnetou nyomában, a Krka- vízeséshez. Fő látványossága a nagy vízesés, a Skradinski buk, mely Európa egyik legszebbje, 17 kisebb-nagyobb vízesésből áll. Séta a Nemzeti Parkban, lehetőség szerint fürdés. Utazás hazafelé, érkezés az indulási helyekre a késő esti órákban.

 

Részvételi díj:           

168.000 Ft/fő júliusban

158.000 Ft/fő szeptemberben

Egyágyas felár:

55.000  Ft júliusban

48.000 Ft szeptemberben

Ellátás:

félpanzió (7 alkalommal vacsora)

Belépők:

kb. 15 €/fő + 240 HRK/fő + IFA

Fakultatív hajókirándulás a Kotori-öbölben:

6.800 Ft/fő

Fakultatív kirándulás Kotori-öböl, Budva:

12.000 Ft/fő + 10 €/fő

Fakultatív Dubrovnik kirándulás:

12.000 Ft/fő + 150 HRK/fő

Transzferdíj Győr:

4.000.-Ft/fő

 

Az ár tartalmazza

A részvételi díj és annak érvényessége

A részvételi díj minden útnál személyenként értendő 2 ill. 3 ágyas elhelyezéssel.

Tartalmazza:az utazás költségeit, a szállásköltségeket, a programban szereplő ellátást, a magyar nyelvű idegenvezetést, Áfát

 A katalógus árkalkulációja 2018. december 1- jei árfolyam alapul vételével készült: 1 EUR=320 Ft. Amennyiben a devizaárfolyam a fenti értéket tartósan és jelentősen (6%-ot meghaladóan) változik, a Jakab Reisen jogosult a részvételi díjra és felárakra arányos árfolyampótlékot felszámítani. Az üzemanyag áraknak időközi jelentős emelkedése esetén jogosult a Jakab Reisen a részvételi díjat méltányosan módosítani. Ha az áremelkedés a 8 %-ot meghaladja, Ön az utazástól jogosult elállni, és a teljes befizetett részvételi díj visszajár Önnek. 

Előleg: jelentkezéskor fizetendő, a részvételi díj 40%-a. 

Hátralék: legkésőbb az indulás előtt 1 hónappal kérjük kiegyenlíteni szíveskedjék. Az egynapos utak esetén kérjük, jelentkezéskor a teljes összeget befizetni szíveskedjenek.

Belépőket, helyi közlekedési eszközök díját (város behajtási díjak, hajók, drótkötélpályák, fogaskerekű stb.) a részvételi díj nem tartalmazza. A programoknál megadott belépődíjak tájékoztató jellegűek, a helyszínen fizetendőek.

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY: Amennyiben 2019. március 10-ig foglal bármely többnapos utunkra, előleg fizetés esetén 5% kedvezményt, teljes összeg fizetés esetén 10% kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból!

 

Az ár nem tartalmazza

Biztosítás, fakultatív programok

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás és stornóbiztosítás irodánkban külön köthető. (Colonnade)

Fakultatív programokat általában min. 15 fő jelentkezése esetén szervezünk.

Utazásról

 

Autóbuszok, utaztatás

Programjaink és számos egyéb buszos megrendeléseink egyidejűsége szükségessé teszi, hogy kirándulásainkhoz sok éve jól bevált, szinte állandó, megbízható buszos vállalkozások kiváló, minden EU komfortnak megfelelő autóbuszait – Mercedes, Man, Bova, Setra, Scania – vegyük igénybe.

Az autóbusz ülései dönthetők, szélesíthetők. Az utolsó sorban csak kis mértékben dönthetők. Karneváli utak kivételével programjainkban egyáltalán nem szerepel éjszakai utazás. Az autóbuszon kérjük a dohányzás mellőzését!

Kérjük az indulási időpontok mindenkori pontos betartását! A későn érkező utasokra az idegenvezető az adott helyzettől függően max. 15 – 20 percet tud várni. A nem megjelent (no show) utasok részvételi díját nem áll módunkban visszatéríteni.

Az autóbuszon történő fix ülőhely foglalását az autóbuszok típusának eltérései miatt nem tudjuk 100 %-ban garantálni, de mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Ön a kívánt helyre tudjon leülni.

Idegenvezetés

Irodánk jól felkészült, a cél országot jól ismerő, szakképzett, regisztrált idegenvezetőket alkalmaz valamennyi utazásunkhoz. Az egyes országok, városok helyi rendelkezésétől függően előfordulhat, hogy az adott nevezetesség (múzeum, templom stb.) közvetlen környezetében az idegenvezető nem, vagy csak korlátozottan adhat információt. Ebben az esetben a tájékoztatás az autóbuszon történik. Sok városban helyi idegenvezetőket is igénybe veszünk, így még hitelesebb, aktuális információkhoz juthatnak Utasaink. Legtöbb programunkon ebben az évben is az idegenvezető: Jakab Adrienn vagy Jakab Péter

Szállás

Szállodák, ellátás

Irodánk munkatársai, illetve helyi partnereink rendszeresen ellenőrzik a szálláshelyek minőségét.

Szállodai kategóriák:az adott ország besorolásainak felelnek meg, ezek eltérhetnek a magyarországi kategóriáktól! Minden utazásra középkategóriájú ***/** szállást foglalunk Utasainknak. A programokban szereplő szállásokról részletes felvilágosítást irodánkban személyesen szívesen adunk Önnek.

Szállodai elhelyezés: valamennyi utunkon 2–3 ágyas, zuhanyzós, WC-vel ellátott szobát biztosítunk.

Egyágyas felár:azoknak az Utasoknak kell megfizetniük, akik egyágyas elhelyezést vesznek igénybe. Amennyiben valaki társítást vállal és sikerül társat találni az út indulásáig, értelemszerűen kétágyas elhelyezést kapnak. Amennyiben a társítás nem valósul meg, az egyágyas felár fizetendő! Félpanzió: reggeli és az adott országra jellemző vacsora (2 vagy 3 fogás). Italfogyasztás egyénileg fizetendő.

Idegenforgalmi adók (IFA):városonként, hotelenként eltérő, melyeket sokszor évközben is változtatnak a szállásadók. Ezért ezeket a belépőkkel együtt kérjük az autóbuszon, idegenvezetőnknek külön megfizetni szíveskedjenek. Általában 2, -3, -4 €/Fő/éj

Egyéb megjegyzés

Indulási és érkezési helyszínek, transzferdíjak:

Soproni indulás helyszíne: GYSEV vasúti pályaudvar Spar oldala.

További indulási és érkezési helyszínek többnapos útjaink esetében:

 

Transzferdíjak(személyenként oda-vissza Sopronba)

SÁRVÁR – Várparkoló 4.000 Ft

GYŐR– Városháza oldala buszmegálló 4.000 Ft

 

CSORNA– Margit kórház 4.000 Ft

 

KAPUVÁR – Szt. Anna templom előtt 3.000 Ft

 

SZOMBATHELY– Vasútállomás (gazdabolt) 4.000 Ft

 

KŐSZEG– Várparkoló 3.000 Ft

Abban az esetben számítunk fel transzferdíjat, ha az útirány nem az adott város felé halad. Ezen felszállási lehetőségek árai az adott út ártáblázatában megtalálhatóak.

A programok végén, a hazaúton a csatlakozási pontokon – transzferek összehangolása miatt – 1-1, 5 órás várakozási idő előfordulhat. A transzfereket, ill. csatlakozási lehetőségeket irodánk a résztvevők a résztvevők létszámától függően 8-16 fős kisbuszokkal, illetve személyautókkal végzi. Átszállás Sopronban. A Jakab Reisen fenntartja a jogot a felszállási időpontok változtatására, esetleges útvonal módosítás a beszállításokból adódóan előfordulhat.

Foglalja le utazását most!

Válassza ki, mikor szeretne indulni!

Hasonló utazási ajánlatok: Közép-Dalmácia

Montenegroi nyaralás a Kotori-öbölben ***
Montenegro, Közép-Dalmácia
Megrendelem!

Segítségre van szüksége?
Telefonon foglalna?

+36 (1) 898-1600

 

+36 (20) 953-9089

Hétfőtől péntekig
10:00-18:00

IDŐPONTOT FOGLALNA?

Kérjen visszahívást!

Kollégáink legkésőbb 24 órán belül visszahívják Önt!

Kérjük adja meg a nevét:

Kérjük adja meg a telefonszámát:
+36

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Utazási tippek, és más számos utazás előtti jótanács...

Értesüljön első kézből a legújabb utazási és szállásajánlatokról!

Kérjük adja meg a nevét:

Kérjük adja meg az e-mail címét:

Bezár
Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ön se maradjon le a legjobb akciós ajánlatokról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Last minute akciós utazások, üdülések, körutazások,városlátogatások,mediterrán és karibi hajóutak, repülőjegyek csak szállások széles választékával várjuk irodáinkban és weboldalunkon.

Legyen Ön is VIP törzsutasunk!

Feliratkozáshoz kattintson ide