• +36 ( 1) 898-1600
    +36 (20) 953-9089
  • Nyitva:
    Hétfőtől Péntekig
    11:00-18:00
 

Izrael közelről ***

A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!
Azonosító: XG461077
Legolcsóbb indulás: 2021.10.18 (Hétfő)
Időtartam: 8 nap
Utazás módja: Utazás repülővel
Ellátás: Félpanzió
Legkedvezőbb ár:
380 000 Ft /fő
+ 0 Ft kötelező költség

TOVÁBBI IDŐPONTOK

Az ajánlatról
Kérdése van a szállással kapcsolatban?

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót


Leírás

Izrael közelről

Évezredek történelme, vallásai, kultúrája

 

Izrael talán az egyik legfiatalabb, azon országok között amely több évezredes történelmi múlttal, hagyományokkal rendelkező ország,   amelyre három monoteista világvallás is szent helyként tekint, ahol a legnagyobb vendégszeretettel és életörömmel várnak bennünket.

 

2021. április 19 - 26.
október 18 - 25.

8 nap / 7 éj

 

 

1. nap: Debrecen - Tel-aviv - Názáret
Gyülekezés a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren 04:15 kor. Elutazás: a WIZZ AIR menetrend szerinti járatával 06:15-kor, Tel Avivba
érkezés 10:25-kor. Utazás Joppéba(Jaffa), városnézés, a régi kikötő, Simon tímár háza, Tel-Aviv panoráma, majd utazás a szálláshelyre Názáretbe.Éjszaka és szállás Názáretben. (2 éjszaka).

 

2. nap: Názáret - Kána - Tabgha - Kapernaum - Jardenit
Reggeli után kezdjük az egész napos programunkat. Először keresztül utazunk Kánán a híres menyegző helyszínén.  Elsőként aBoldogmondások hegyéremegyünk, a Hegyi Beszéd helyszínére, majd onnan leereszkedünk a Genezáreti-tóhoz.  Itt Tabghában a halszaporítás csodája helyszínén épült templomot és híres mozaikjait nézzük meg és felkeressük a Mensa Christit,  azaz az Úr Asztala templomot,  amely közvetlenül a tó partján található. Innen  a következő megállónk  Kapernaum (Kefar Nahum) lesz, ahol a város romjait, a Zsinagógát és a Szent Péter házának alapfalai fölé épített különleges templomot nézzük meg. innen továbbutazunk a Jordán-folyóhoz  Yardenitbe,  a híres bemerítő helyre. A program végeztével utazás vissza Názáretbe. 

 

3. nap: Názáret - Akkó - Haifa - Betlehem
Reggel megnézzük az  Angyali Üdvözlet bazilikát, majd Mária kútját, és utazunk  Akkóba,  a keresztes lovagok városába, ahol az UNESCO Világörökség listáján szereplő várat nézzük meg. Innen a következő állomásunk Haifalesz. Haifában megcsodáljuk a Bahá’i kertet és felmegyünk aKármel-hegyre,  ahol Illés próféta legyőzte Baál prófétáit.A programunk végeztével utazunkBethlehembe. Szállás és vacsora Betlehemben. (5 éjszaka)

 

4. nap: Holt-tenger: Qumrán - Masszada - Betlehem
Egész napos kirándulást teszünk a Holt-tenger környékén, ahol  elhaladunk Qumran mellett. Elsőként Ein Gedi vízeséseitkeressük fel a Júdeai-sivatagban, ahol egykor Dávid bujkált Saul elől. UtánaMasszadát,  Heródes egykori fellegvárát keressük fel, mely a római-zsidó háborúban a zsidó ellenállás utolsó erőssége volt. Az erőd megtekintése után, fürdőzési lehetőség a Holt-tengerben. Visszaúton megállunk, és kívülről megnézzük a Szent György kolostort.  Szállás és éjszaka Betlehemben.

 

5. nap: Jeruzsálem - Betlehem
Reggel utazunk Jeruzsálembe. Az Olajfák hegyén szállunk le, innen gyalogosan a Dominus Flevit templomhoz megyünk, ahol gyönyörű panoráma fogad minket. Előttünk látható egész Jeruzsálem a Templom-heggyel. Leereszkedünk a Getsemáné-kertbe a Nemzetek Templomához.  Következő megállónk a Mária sírja fölé emelt templom lesz, majd gyalogosan felmegyünk Jeruzsálembe. Az Oroszlánok kapuján lépünk be a Szent Városba. Hamarosan már a Via Dolorosán haladunk tovább a Szent Sír bazilikáig, végig a stációk mentén. A programunk végén visszautazunk a szálláshelyre Betlehembe.

 

6. napBetlehem - Jeruzsálem
Reggel Betlehemben felkeressük a Születés templomát, majd a Pásztorok mezejét. Délután Jeruzsálembeutazunk. Megnézzük a Sion-hegyen az Utolsó Vacsora termét, Dávid király sírját, valamint az Elszenderülés templomát, visszaúton megállunk a Siratófalnál.

Éjszaka és szállás Betlehemben.

 

7. nap: Ein Kerem - Jeruzsálem - Betlehem
A mai napon Ein Karembe látogatunk, ahol elsőként a Keresztelő Szent János templomot keressük fel, majd felmegyünk a Mária találkozása Erzsébettel templomhoz, útközben megnézzük Mária kútját. Visszaúton, megnézzük a Jád Vásem Múzeumot, majd Jeruzsálemben a Knesszet (Parlament) épületét kívülről és a Menorát. Éjszaka és szállás Betlehemben.

 

8. napTel-aviv - Debrecen
Korai reggeli után transzfer a Ben Gurion repülőtérre, repülés a WIZZ AIR menetrend szerinti járatával Debrecenbe 11:20-kor, hazaérkezés 13:35-kor.

 

Részvételi díj: 380.000 Ft

RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA:
- repülőjegyet, 40x30x20 kézipoggyászt, és 20 kg-os feladható bőröndöt,
- helyi autóbusz költségét 8 napra - repülőtéri illetéket
- 7 éj 2 ágyas 4* szállodai szobákban
- félpanziós ellátást (7 reggeli + 7 vacsora)
- idegenvezetés, végig a program során

KÜLÖN FIZETENDŐ:
- Szervízdíj + helyszínen fizetendő járulékos költségek + belépők: 150 USD
- ajánlott borravaló/nap/fő 5 EUR
- BBP biztosítás Stornó biztosítás (Irodánkban köthető)

Minimum létszám: 15 fő

EGYÁGYAS FELÁR: 93.000 Ft/fő

Foglalja le utazását most!

Válassza ki, mikor szeretne indulni!

Hasonló utazási ajánlatok: Jeruzsálem

Izrael közelről

8 nap - Félpanzió
380 000 Ft-tól
Izrael közelről ***
Izrael, Jeruzsálem
Megrendelem!

Segítségre van szüksége?
Telefonon foglalna?

+36 (1) 898-1600

 

+36 (20) 953-9089

Hétfőtől péntekig
10:00-18:00

IDŐPONTOT FOGLALNA?

Kérjen visszahívást!

Kollégáink legkésőbb 24 órán belül visszahívják Önt!

Kérjük adja meg a nevét:

Kérjük adja meg a telefonszámát:
+36

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Utazási tippek, és más számos utazás előtti jótanács...

Értesüljön első kézből a legújabb utazási és szállásajánlatokról!

Kérjük adja meg a nevét:

Kérjük adja meg az e-mail címét:

Bezár
Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ön se maradjon le a legjobb akciós ajánlatokról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Last minute akciós utazások, üdülések, körutazások,városlátogatások,mediterrán és karibi hajóutak, repülőjegyek csak szállások széles választékával várjuk irodáinkban és weboldalunkon.

Legyen Ön is VIP törzsutasunk!

Feliratkozáshoz kattintson ide